Close

Kontakt oss!

Du hører fra oss innen kort tid.

Ved å sende inn dette kontaktskjemaet godtar jeg at Boalliansen AS behandler disse personopplysningene med formål om å kontakte meg med tilbud om tjenester fra Boalliansen.
Se vår personvernerklæring.
Navn* Beklager feltet kan ikke være tomt
Telefonnr* Beklager feltet kan ikke være tomt
E-post* E-post adressen er ugyldig, vær vennlig prøv igjen Beklager feltet kan ikke være tomt
Send
Logo
Close
Personvern og nyhetsbrev
Vi bruker kun din e-post til å sende deg nyhetsbrev om Boalliansens muligheter, vi sender ikke denne e-posten videre til noen andre leverandører.
 

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 

Unik forsikringsløsning for medlemmer av Boalliansen Som medlem av Boalliansen kan If tilby deg en unik forsikringsløsning som dekker mer enn alle andre forsikringer for boligselskap.  - Bygningssjekk - ved oppstart og deretter hvert 5. år - Utett bygg over bakkeplan - Fullverdiforsikring - Styreansvar - Rettshjelp - Dugnadsforsikring - Skadedyrsanering (Anticimex) - Taklekkasje - Verktøy for Helse, Miljø og Sikkerhet (HMS-modul)

 
   

 


 

VIKTIG VED VALG AV LEVERANDØR

Valg av rett leverandør/samarbeidspartner er viktig for styret. Når leverandørvalget skal foretas bør man først skanne markedet for å skaffe seg en oversikt over alle potensielle leverandører. Deretter bør man gå igjennom kravlisten styret har utarbeidet. 
 

Etter denne grovsorteringen står man igjen med de potensielle leverandørene som alle kan levere det styret søker. Neste fase er å ta kontakt med hver enkelt av dem for å prøve og forhandle frem best mulig leverandørbetingelser. 
 

Det kan være tidkrevende å foreta en skikkelig leverandørkartlegging. Vi i Boalliansen brenner for en tryggere og enklere styrehverdag for deg og ditt styre. Vi har gjort jobben lettere for deg ved å kvalitetssikre gode og trygge leverandører, som leverer kvalitet til riktig pris. For å bli vår samarbeidspartner må leverandørene gjennom en prekvalifisering.  

 Hva vi ser etter ved valg aleverandører: 

  • Basert på anbefalinger 
  • Referansesjekk 
  • Sjekk av økonomiske data og soliditet 
  • Skatteattest 
  • HMS-attest 
  • Ikke sosial dumping

 BETINGELSER FOR BRUK AV AVTALER
  Boalliansen har ingen myndighet eller mandat til å forplikte Boligselskapet med mindre man i forkant er skriftlig enige om dette. I slike tilfelle inngås særskilt mandatavtale. Boligselskapet har rett, men ingen plikt, til å benytte de driftsavtalene og øvrige fasiliteter som er tilrettelagt av Boalliansen. Alle driftsavtaler er transparente, og inngått til det beste for Boligselskapet. Boligselskapet plikter å sette seg inn i tredjepartsleverandørens egne bruks- og leveringsvilkår, og avtale gjøres direkte mellom Boligselskapet og Leverandør, og er heller ikke Boalliansen vedkommende.